Maneaua ruleaza

Ieri am învățat și eu cine e manelistul ăla. The hard way.

Eram bucuros că ajung și eu mai devreme acasă. Ies din stația de metrou (IMGB) ignorând puhoiul de oameni, care mergea pe jos către centură, mai ceva ca la meci. Mă urc în mașină, intru în trafic și mă opresc imediat în coloană. Hopa! La trecerea peste calea ferată de la centură trebuie să mergi cu 0,5 la oră ca să nu-ți rupi mașina, dar parcă niciodată n-a fost așa coadă. Și nici nu avansa… Ies și eu din mașină ca ceilalți și încep să mă răstesc la cei care intrau pe contrasens și goneau spre centură. ”Unde te bagi băi, boule!”, strig la un A8. Avea geamul lăsat și îl văd cum frânează… În secunda aia mi se pornește și al doilea neuron și începe să proceseze: în jurul nostru, puhoiul de oameni se ducea undeva cu un scop și prea semănau între ei și cu cei din A8, numai cu mine nu… Deja îmi imaginam cum se oprește ăla cu limuzina, face un semn și îmi servesc ăștia câteva de-ale gurii de nu mă văd. Intru repede în mașină, blochez ușile și număr mașinile care intră pe contrasens: 10, 20, coroane, 50, 60, gata se blochează și banda aia. Nu știam că există atâtea modele de BMW. În sinea mea (nu mai aveam curaj să le spun…): fraierilor, oare de ce au băgat legea aia că n-ai voie să depășești coloane? Vă spun eu: fiindcă nu știi ce e la capăt și blochezi/restricționezi traficul și mai rău. Ies din nou și îl întreb pe cel din fața mea: ”O fi murit vreun bulibașă?” Parcă așa se numesc boierii la ei. ”Nu bă. A murit nevasta lu Florin Salam.” ”Daa?”, mă fac eu că știu cine e. Intru repede în mașină și dau un sărci pe TelefonulCareACăzutTreiEtaje. Ahh, e manelist. Ia uite, e și pe youtube, e amic cu Minune (hai că de ăsta am auzit, nu sunt chiar așa de incult). Întoarce repede, până nu se blochează și în dreptul meu. Am mers roată, prin Jilava, Sintești, faine turnulețe, Vidra și am ajuns tot târziu acasă. Dar măcar am ajuns, nu ca alți vecini care au mai zăcut în coloană până și mai târziu.

Maneaua rulează! Iar noi rămânem cu tristețea că nu mai vine AC/DC (țeapă) și că nu l-am prins pe Tomescu la metrou sau la Ateneu.

Filed under: Life, Muzică

# re: Maneaua ruleaza

Sunday, April 19, 2009 12:15 PM by MrSmersh

Ieri cetatenii aia care in general vor sa stea linga Parcul Rozelor(dar aici vb de cei din centru Smile), au avut nunta. La fel am vazut toate modele de BMW si jumate din productia globala de Cayenne… Muzica pe masura, si noi nici macar nu avem metrou Sad (si cu actuala admin locala…). Sa vedem ce gasim pe Vimeo de spalat urechile, chef de ceva baroc.