Windows 7 e gata

Windows 7 și Windows Server 2008 R2 au fost ”Released To Manufacturing” ieri. Tudor zicea la 5 jumate că ”astăzi”, dar el este în Atlanta, așa că la ora aia era deja joi pentru noi… whatever.

  • În 6 aug vom publica biții pe MSDN și TechNet. Dacă aveți abonamente MSDN sau TechNet, sau aveți contracte de licențiere cu Software Assurance, veți putea utiliza deja biții.
  • Din 1 sep veți putea cumpăra prin contracte de volum.
  • Din 22 oct veți putea cumpăra de pe rafturile magazinelor.
  • Din 29 oct va fi disponibil Windows 7 în limba română.

Mulțumim pentru feedback și pentru fiecare click pe ”Send error report”!
Mulțumim tuturor participanților la testarea versiunii în limba română!

Filed under: Windows

# re: Windows 7 e gata

Thursday, July 23, 2009 10:25 AM by Valy Greavu

Great news! Asadar pot intra in productie la 1 octombrie.

Multam de veste!

# re: Windows 7 e gata

Thursday, July 23, 2009 12:44 PM by Sumowar

Si cand o sa avem si versiunea in limba romana la Server 2008 R2?Windows 7 functioneaza perfect in limba romana… Vreau language pack de romana si pentru Windows Server 2008 R2 ca mi-s mandru ca-s ROMAN!!!

# re: Windows 7 e gata

Thursday, July 23, 2009 1:00 PM by zoltanhe

OK, am pus o bifă în dreptul celor care vor servere în română. Anyone else?

# re: Windows 7 e gata

Thursday, July 23, 2009 1:41 PM by Gabi Citron

Vreau si eu, in dialect bucovinean. Mai vreau sa fie traduse si numele comenzilor si programelor, nu numai shotcut-urile, aaa. adica vreau sa spun scurtaturile. Se poate? 🙂

# re: Windows 7 e gata

Thursday, July 23, 2009 2:05 PM by Valy Greavu

Deci Zoli, te rog sa pui o bifă în dreptul meu că nu vreau, refuz chiar limba română pe server. Dacă mă obligaţi să trec pe limba română sau cum visează domnul ala bucovinean să traducă şi şorcaturile scuze scurtărurile, trec pe Linux Smile

Windows 7 în Ro could be usefully…

# re: Windows 7 e gata

Thursday, July 23, 2009 2:37 PM by Sumowar

Nu te supara frate ca eu mi-s Dac Liber pe voi v-au mai amestecat neamu lui Berlusconi. Da daca germanii au mandrie nationala si francezii la fel, daca spaniolii si chiar portughezii, noi care suntem aici de 2000 si ceva de ani de ce nu am avea sau trebuie sa se … in capul nostru toti. Doar dina aceste motive si ca sa inteleaga si Becali ceva din server ca alta limba nu stie :)))

# re: Windows 7 e gata

Thursday, July 23, 2009 4:16 PM by Valy Greavu

Sumowar eu cred ca joci prea mult Travian :))

Vis-a-vis de treaba asta cu LR pe Servere… chiar nu vad de ce sa faci asa ceva. Una mare buba este documentatia de rigoare care e in cea mai mare parte in LE. In contextul acesta imi spune ala sa Execute Active Directory Users and Computers tool si eu ma apuc sa caut Director Activ de Utilizatori si Calculatoare [:/] Nu prea-i cuşer aşa-i?

Pe de alta parte tind sa-ti dau dreptate cu nationalismele. De curand am avut o problema ca nu am citit cum trebe un NDA care era in Engleza. Nu am inteles exact sensul… de fapt esenţa. I agree… asta stiu si continue… si dupa cateva zile mare bubă şi scandal cât casa… că sunt un fel de village idiot … şi multe de astea care nu se pot reda pe aici. În contextul asta… stai oleacă frate: vreau contractele în LR! Vreau documentaţie în LR! Dar traduse cum trebe!

Adevărul e întotdeauna pe la mijloc…

# re: Windows 7 e gata

Thursday, July 23, 2009 6:22 PM by zoltanhe

Valy, hai că-ți traduc eu NDA-urile. Toate. NDA înseamnă că informația împărtășită sub acel NDA ”nu e publică”. Deh, învățăm cu toții din greșeli, dar bag samă că la tine a fost ”the hard way”… Nu trebuie să pui la suflet supărarea din ”village”.

# re: Windows 7 e gata

Thursday, July 23, 2009 9:07 PM by Valy Greavu

Mda, probabil ca ai auzit si tu partea nasoala a aspectului ala.

Do not share de bit inseamna pentru mine ca nu tre sa pun la dispozitie kit-ul de instalare. Faptul ca m-am avantat sa scriu despre produs a venit din aceleasi bune intentii cu care scriu cam tot ce scriu pe aici. Faptul ca MS m-a rugat sa sterg si nu au avut nici o problema cu asta a fost perfect. Am gresit, am recunoscut, am corectat, m-au scos din lista de early tester. Dar baietii aia de la Scoala Vedetelor s-au dat in stamba. Asta este… invatam.

# re: Windows 7 e gata

Thursday, July 23, 2009 9:43 PM by zoltanhe

Mda, nu uita că ești în ograda unei ”școli” foarte conservatoare (office nu e ca devdiv), iar micile cadouri oferite pot dispărea foarte ușor. D-aia se supără vedetele. Tu vezi-ți de treabă și fii mai atent. Numai bine.

# re: Windows 7 e gata

Friday, July 24, 2009 9:46 AM by Valy Greavu

Sure, thanks for tip Wink

# Sunteti pregatiti pentru deploymentul lui Windows 7?

Thursday, August 06, 2009 4:53 PM by Weblogul lui Zoli

Azi vom publica kiturile de Windows 7 și Windows Server 2008 R2 pe MSDN și TechNet. Înainte de a instala