OfficeSpecialist.ro – comunitatea utilizatorilor de Office

Bogdan de la ITLearning a mutat forumul și cele 100+ tutoriale video de Office de pe www.itlearning.ro pe www.officespecialist.ro.

officespecialist.ro

Citez de pe site:

Fie că ești doar un utilizator Microsoft Office începator, fie unul avansat, sau chiar un expert, vei descoperi în acest forum, pe lângă resursele necesare pentru a-ți crește expertiza și locul unde iți poți împărtăși experiența și cunoștințele, devenind mult mai eficient.

Așa că, dacă aveți o întrebare de Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access sau orice altceva legat de Microsoft Office, mergeți pe www.officespecialist.ro fiindcă Bogdan și echipa abia așteaptă să vă răspundă. Contribuitorii sunt bineveniți. Citez din memorie ce mi-a spus la ultima discuție (forumul era încă pe itlearning.ro):

Băi e atât de mișto… nu mă pot abține… noaptea înainte să mă culc simt nevoia să mă mai uit odată pe forum și să răspund.

Sunt convins că va deveni un site foarte foarte popular.

Spuneți și prietenilor, colegilor, șefilor, subalternilor, partenerilor, clienților, vecinilor, mândrelor, bădițelor sau oricui care are o problemă/dilemă de Office.

Filed under: Comunitate, Office