TechReady 9 in Seattle

Sunt din nou în Siatăl, la conferința noastră internă. Ocazie pentru noi să stăm de vorbă cu grupurile de produs și să punem întrebările grele pe care ni le sugerați voi. De exemplu de ce nu e beta-ul de SharePoint 2010 public?

Câteva poze cu telefonul:

SeattleUniversity StationȚoaclă

Prima e din port. A doua e dintr-una din stațiile subterane (știați că autobuzele sunt gratis în zona centrală?). A treia e cu dedicație pentru Petru (ce draq de schimbător e ăla, măi?).

PS: SharePoint 2010 beta nu e disponibil pentru toți fiindcă nu e încă gata pentru ”consum public” (a se citi instabil/buggy). Următorul milestone este www.mssharepointconference.com în 19-22 octombrie (Las Vegas) când vom ieși în public. Mulțumim pentru înțelegere.

Filed under: Eveniment, SharePoint, Training

# re: TechReady 9 in Seattle

Tuesday, July 28, 2009 5:37 PM by AISBERG

Autobuzele au sine?!? sau mi se pare…

# re: TechReady 9 in Seattle

Tuesday, July 28, 2009 10:35 PM by zoltanhe

Mda, sunt șine în tuneluri, însă nu am văzut trenuri, doar autobuze. Pe vremuri, autobuzele (hibride) treceau pe motor electric în tuneluri, punând ”coarnele” tipice troleibuzelor pe sârme. Acum, autobuzele circulă cu motorul diesel prin tuneluri, iar cablurile sunt ca de tramvai/tren… S-ar putea să aibă legătură cu trenul nou, care circulă spre aeroport: http://www.seattle.gov/transportation/lightrail.htm

# re: TechReady 9 in Seattle

Wednesday, July 29, 2009 2:06 AM by petru.jucovschi

Din cate imi dau seama, Zoli, aia e o bitza de tip Chopper si ala e un schimbator electric pentru 3 viteze. Trebuiau sa faca si acolo o inventie ca sa justifice pretul. N-as cumpara asa ceva, insa pentru coolness merge :).

# re: TechReady 9 in Seattle

Wednesday, July 29, 2009 8:58 AM by cilu

Da, si autobuzele alea se numesc „metro”. Cand am mers prima data la ‘Siatal’ am crezut ca metro e tot una cu subway, underground train sau tube. Desigur, nu… E altceva. Si mai nou marea mandrie a lor e tramvaiul care circula pe vreo 2 linii la suprafata. 🙂

# La sala in Redmond

Friday, July 31, 2009 3:52 AM by Weblogul lui Zoli

30 iulie: 05:00 – trezirea 05:30 – mă ia Eduard de la hotel și plecăm în Redmond 06:00 – începe ziua