Puteti testa noua versiune a Dynamics CRM Online

La http://crm.dynamics.com/ro-ro/ .
Evenimentul de lansare va fi transmis live/gratuit pe net în 20 ianuarie, ora 19:00.

Credeți că e nevoie să facem/forțăm un curs de Dynamics CRM 2011 (online și on premises) pentru firmele de software?

Dynamics CRM Online

10 gânduri despre &8222;Puteti testa noua versiune a Dynamics CRM Online&8221;

 1. Cred ca ar fi interesant de discutat despre posibilitatile de dezvoltare a unor servicii custom cu CRM Online si Win Azure. Cam ce se putea face pe xRM, insa acum in the cloud.

 2. E un eveniment SUPER , si o sa fie si STEVE BALLMER.
  Sper sa-mi mearga netul acasa , daca nu
  inregistreaza-l tu , sa- l vedem la tine.

 3. Zoli
  1. Poti sa ne spui de unde am putea descarca varianta 2011 pentru on-premise? Sau de la 2011 incoace nu mai vorbim despre o astfel de varianta?
  2. Baza de date pentru cursurile on-line sau onpremise pe care le propui va fi in Romana sau in Engleza? Daca este in Romana cum s-a putea intra in posesia ei pentru testare?

  Multumesc.

 4. 1. On-premises versiunea 4 o am instalata si in Ro si En de pe Dynaa direct cu care suntem in relatie de vre-o 2-3 ani, dar baza de date de test am numai in Engleza. Nu e asa mare big deal.
  2. Exact, pentru facultate ar fi foarte util.
  Am pus intrebarea datorita intrebarii tale: „Credeți că e nevoie să facem/forțăm un curs de Dynamics CRM 2011 (online și on premises) pentru firmele de software? ”
  Consider ca este foarte util si pentru institutii de invatamant nu numai pentru firmele de software. Pe de alta parte, cred ca firmele de software sunt interesate mai mult de partea de adaptabilitate, cod, etc, noi functionalitati si plug-in-uri. Din cate stiu din versiunea 4, este destul de greu sa dezvolti ceva nou, pentru ca nu este cod open-source. Sau gresesc?
  In invatamant, am folosi niste materiale si baze de date pentru a pregati oamenii sa cunoasca produsul si sa stii sa ofere suport, sa-l configureze si sa-l utilizeze dupa caz. Chiar din semestrul al II-lea incepem un curs pe tema asta, in care in partea de laborator vrem sa abordam CRM de la voi si un open source de CRM.

  Multumesc.

 5. Ma gandeam ca ar face sens alegerea unui solutii cu oarecare notorietate si in RO. Pe lista scurta s-ar fi inscris Zoho/vtiger si Sugar. Cred ca ati facut alegerea corecta.

 6. Pingback: Dezvoltare de aplicatii xRM pe Dynamics CRM 2011 | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.