Se vor scumpi examenele MCP începând cu 1 iulie

În momentul de față examenele MCP în România costă 50usd, plus eventualele comisioane ale centrelor de testare. Suntem foarte, foarte departe de prețurile practicate în UE, unde examenele sunt între 100 și 150eur, cu unele excepții de peste 200eur, dar alea nu le numărăm. Începând cu 1 iulie 2011 vom „începe să ne aliniem”, așa că vă recomand să dați acum eventualele examene pe care le-ați planificat pentru sezonul cald.

6 gânduri despre &8222;Se vor scumpi examenele MCP începând cu 1 iulie&8221;

  1. Si veniturile sunt altele in restul Uniunii, dar asta e alta discutie. Personal nu sunt adeptul examenelor de certificare in general nu neaparat Microsoft.

  2. Pacat – si pana acum foarte multi cei care mergeau la certificari mergeau mai mult daca le suporta firma costurile, acuma ma tem ca majoritatea vor fi din aceasta categorie ..
    La asta se aduga si politica confuza de clasiifcare a certificarilor – e clar ca un MCPD de .NET 4.0 e mult mai usor de luat decat un MCPD de .NET 3.5, din 4.0 lipsind examenul de Application Development Foundation (70-536), care nu era usor de luat si nu e ‘inclus’ in examenele de 4.0..)

  3. Am mutat ghilimelele de pe „aliniem” pe „începe să ne aliniem”… vă rog să mă înțelegeți că sunt unele lucruri pe care le pot spune, iar altele va trebui să le citiți printre rânduri…

  4. Pingback: Noile tarife pentru examenele de certificare Microsoft - Blog - itspark.ro - ITSpark - your IT adventure

  5. Pingback: Examenele MCP vor fi cu 60% mai scumpe din iulie | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.