Ești admin și ți-e teamă de cloud computing?

Atunci e bine. Așa și trebuie. Cloud computing este un fenomen inevitabil cu care va trebui să ne obișnuim. Dar totuși ce ne facem? Soluția e simplă: învățăm ce este cloud computing și ne adaptăm cariera în așa fel încât să nu rămânem deoparte. Serios! Cât de greu poate fi să înveți nebuniile alea de public cloud, private cloud, IaaS, PaaS, etc? Am învățat noi chestii mult mai complicate: configurări avansate de Exchange Server. SharePoint, careva?

Pentru a vă ajuta, Sebi v-a trimis deja niște emailuri cu provocarea de a învăța cloud computing pe http://microsoftvirtualacademy.com/. Sunt o serie de cursuri gratuite de cloud computing și niște puncte asociate. Am făcut și eu câteva cursuri acolo și am ajuns în două zile pe locul 3 din .ro:

Microsoft Virtual Academy

Ia să vedem, cât timp vă trebuie să mă scoateți din top 10?

PS: dacă știți private cloud de la VMware, aveți câteva cursuri dedicate vouă acolo.

2 gânduri despre &8222;Ești admin și ți-e teamă de cloud computing?&8221;

  1. Faina treaba cu MVA, pacat ca unele training videos au asa putin continut intins pe mai mult de jumatate de ora de video. Adica vorbesc oamenii aia acolo banalitati si din cand in cand iti mai baga cate o noutate/ceva interesant. Practic daca sari bucati din video ratezi chestii importate, daca urmaresti tot te cam plictiseste.

    Evident ca nu sunt la fel pe toate produsele/conceptele dar la Office 365 cam asa e.

    Anyway, merci de heads-up, eu unul nu stiam de MVA.

  2. Pingback: 6460 de români învață la Microsoft Virtual Academy | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.