Urmăriti live conferinta BUILD Windows deseară la 19:00

BUILD WindowsDin România avem doar 5 participanți fericiți la conferința BUILD Windows din Anaheim, California, însă puteți urmări și voi keynote-urile live pe net la http://www.buildwindows.com/. Da, va fi vorba de dezvoltarea de aplicații pe ”Windows 8” și nu numai.

3 gânduri despre &8222;Urmăriti live conferinta BUILD Windows deseară la 19:00&8221;

 1. Am urmarit keynote-ul conferintei, interesant, profi, dar a lipsit acel „ceva”. Mi se pare o echipa oarecum presata de ceva sa vina cu ceva inovativ, cumva incearca sa repozitioneze PC-ul in noua era a computing-ului.

  Nu mi-au placut speakerii in special „doamna” product/program manager care merita data pe mana politiei modei, a venit imbracata ca o tarancutza din middle-west ajunsa la oras. Steven Sifosky prea arata a Steve Jobs.

  In rest idea celor de la Redmond e interesanta sa combini doua produse intr-unul si are sanse mari sa prinda. Pe de o parte un UI facut pentru ignorati care nu sunt interesati in mod direct de computing ci vor un personal appliance (viziunea lui Jobs), pe de alta parte un produs pentru cei care au nevoie de mult mai mult spre ex ingineri, programatori, etc.

  Din nou MS se bazeaza pe programatori ca sa isi creeze piata, a reiesit destul de clar din prezentare.

  A fost si o componenta clara catre OEM – acel boot-time rapid si consumul redus de energie care practic era un mesaj: hei puteti face gadget-uri cu Windows 8 🙂

  Overall, mi-a placut, insa MS mai are de cautat identitate in epoca post PC si Gates.

  P.S. E interesant cum va evolua Apple intr-o era post Jobs.

 2. Pingback: Bunătăți în SDK-ul nou pentru Windows Azure și acrituri din marketplace, pentru .ro | ZOLI HERCZEG

 3. Pingback: După conferința //build | ZOLI HERCZEG

Comentariile nu sunt permise.