Windows Azure Free Trial, de acum cu Spending Limit

În acest weekend am actualizat portalul azure.com, sistemul de billing și, bineînțeles, serviciile din platforma de cloud Windows Azure. Crearea de conturi este mult simplificată. Sunt trei pași, fără părăsirea portalului.

Primul pas este unul de informare:

azure trial step1

Pasul al doilea este de validare, și da, merge și în România validarea prin SMS (nu mai trebuie să apelați la suport așa cum spuneam aici):

azure trial step2

Pasul al treilea este cel pentru card:

azure trial step3

În plus, am implementat Spending Limit, ceea ce înseamnă că dacă vă faceți conturi noi de trial sau prin MSDN, nu veți mai primi ”facturi surpriză”, chiar dacă uitați să ștergeți instalările de servicii după testare. Practic, vă vom dezactiva noi serviciile, imediat după ce depășiți gratuitățile pentru luna curentă. Asta pentru conturile noi, fiindcă cele existente au dezactivate spending limit by default.

7 gânduri despre &8222;Windows Azure Free Trial, de acum cu Spending Limit&8221;

  1. O idee foarte buna. De asemenea foarte placut si aspectul portalului de billing. Pentru conturile deja existente, cum se poate activa, re-activa acest spending limit ?

  2. Exista vre-un plan pentru a oferi facilitatea de spending limit pentru cei ce si-au facut conturi inainte ca aceasta sa fie implementata?

  3. Pingback: Ce e nou în Windows Azure, deseară, live la learnwindowsazureevent.com | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.