Amânăm BizSpark Camp III

A treia ediție a BizSpark Camp era programată pentru mâine, 15 decembrie, însă din feedback-ul primit până ieri a reieșit că multă lume este deja în regim de vacanță, așa că amânăm pentru ianuarie. Sau e prea devreme?

3 gânduri despre &8222;Amânăm BizSpark Camp III&8221;

  1. Deja imi facusem bagajul pentru maine, aveam si o gramada de intrebari la mine 🙂 Nu am inteles exact ce trebuie sa fac pentru a beneficia de software in cadrul BizSpark, trebuie sa cumpar o subscriptie? Portalul nu este prea clar in legatura cu asta. De asemenea, se aude ceva de cursurile de SQL Server 2012? Va exista un curs oficial de Azure pentru examen?

  2. Dacă ești în BizSpark, te duci la My BizSpark pe http://bizspark.com, te loghezi cu live id-ul primary contact, apeși Manage și apoi Manage Members. Acolo pui toți dezvoltatorii din firmă, care vrei să beneficieze de câte un abonament MSDN. Fiecare dev poate să descarce/folosească/testeze ce vrea din MSDN. Un dev cu abonament MSDN, după ce se loghează pe msdn.com, poate să-și activeze un cont moca de Windows Azure cu 1500 ore-mașină pe lună si 3 baze incluse.
    În următoarele zile vom anunța cursurile de la începutul lui 2012, inclusiv SQL Server 2012.
    Avem un learning plan bunicel pentru examenul de Windows Azure la http://www.microsoft.com/learning/en/us/Exam.aspx?ID=70-583&locale=en-us#tab3. Inclusiv un curs oficial.

  3. Pingback: BizSpark Camp III va fi în 30 ianuarie | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.