Extindem termenul pentru Afacerea Ta Faima Ta până în 7 mai, iar finala va fi în 14 mai

30 aprilie nu a fost a alegere prea bună pentru data limită a concursului Afacerea Ta Faima Ta. Mda, puteam să anticipăm că multă lume își va trage câte o minivacanță. Am primit multe reproșuri pe tema asta, așa că vă mai lăsăm până lunea viitoare.
7 mai va fi ultima zi când mai acceptăm înscrieri și actualizări la aplicațiile înscrise. Apoi vom alege cele mai bune 10 aplicații care vor participa la finala din 14 mai.

Finala din 14 mai va avea loc la sediul nostru din City Gate Sud începând cu ora 09:00. Fiecare proiect din finală va avea la dispoziție 10 minute pentru a face un pitch în fața juriului și încă 10 minute pentru a răspunde la întrebări. Nu uitați de criterii:

– Inovație, 30%
– Arhitectură, 30%
– Plan de business, 40%.

Estimăm că vom termina cu prezentările în jurul orei 13:00, când juriul va delibera și va numi câștigătorii. Vom avea premii în bani (1000 eur) pentru cele mai bune aplicații din fiecare categorie (Windows Azure, Windows Phone, Office 365, Dynamics CRM Online, SQL Server 2012), plus premiul cel mare, participare la Worldwide Partner Conference din Toronto și dreptul de a reprezenta România la faza regională.

Juriul va fi format din:

22_dan-visoiu-jpg andrei_pitis Gabriel_Vasile Ciprian Jichici zolika2
Dan Visoiu Andrei Pitiș Gabriel Vasile Ciprian Jichici Zoli Herczeg
VentureConnect ANIS MarketWatch Genisoft Microsoft

De obicei, la aceste finale participă doar concurenții, dar dacă doriți să veniți să asistați, sunteți bineveniți, însă spuneți-ne din timp.

Un gând despre &8222;Extindem termenul pentru Afacerea Ta Faima Ta până în 7 mai, iar finala va fi în 14 mai&8221;

  1. Pingback: Câștigătorii din finala concursului de aplicații Afacerea Ta Faima Ta | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.