Succesul în businessul de SaaS, discuție online, 11 mai, 11:00-13:00

Sau cum pot firmele de software să-și livreze software-ul sub formă de serviciu pe internet. Asta va fi tema webcast-ului, sper interactiv, de vineri 11 mai.

Nu va fi o discuție geeky. Dimpotrivă. Probabil că ați văzut că am renunțat să mai organizăm cursuri de dezvoltare pe Windows Azure. Da, fiindcă nu este suficient să arunci softul în cloud ci trebuie să faci și business din el, iar business-ul în cloud este al naibii de diferit de vânzarea tradițională de licențe cu plata înainte. De asta am făcut și seria de seminarii din martie. De data asta continuăm online în speranța că vor putea participa și cei care nu au reușit să vină atunci. Reciclez din invitație:

Vă invit la o prezentare online de două ore în care vom trece prin transformările necesare oricărei firme de software pentru a putea livra cu succes servicii pe web. Da, nu mai e vorba despre software, ci despre servicii. Lumea cloud computing ne forțează să gândim altfel. Cum se modifică procesul de vânzare? Cum facem marketing pentru un serviciu din cloud? Cum organizăm suportul? Ce metrici financiare trebuie să urmărim? Cum împachetăm un serviciu în cloud? Cum migrăm un software existent în cloud? Cum monetizăm serviciul din cloud? Cum estimăm costurile pe care le vom avea cu platforma de cloud? Cu ce vă poate ajuta Microsoft Romania?
Dacă rezonați măcar cu una din întrebările de mai sus, sunteți bineveniți la această întâlnire online. Vă recomand să pregătiți și alte întrebări care vă frământă. Vom aloca cca 30 de minute din cele două ore pentru răspuns la intrebările voastre.
Vă mulțumesc și vă aștept!

Înscrieți-vă la acest link.

Succesul în businessul de SaaS

3 gânduri despre &8222;Succesul în businessul de SaaS, discuție online, 11 mai, 11:00-13:00&8221;

  1. Pingback: Curs de dezvoltare pe Windows Azure, 6-7 iunie, București | Zoli Herczeg

  2. Pingback: Ne cerem scuze | Zoli Herczeg

  3. Pingback: Succesul în businessul de SaaS, discuție online, 29 mai, 11:00-13:00 | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.