Depozitul de VM-uri open source pentru Windows Azure

Ai nevoie de un soft OSS pe care să-l rulezi în cloud, în Windows Azure? Mergi la http://vmdepot.msopentech.com/ și vezi ce găsești acolo. VM Depot a fost lansat săptămâna trecută de Eduard Koller și echipa de la Microsoft Open Technologies și are deja câteva zeci de imagini cu mașini virtuale preinstalate cu tot felul de goodies open source. Pentru a folosi o imagine de acolo, VM Depot îți va genera un script de deployment pt Linux sau Mac, cu care vei putea să încarci imaginea în contul tău de Windows Azure (fă-ți un trial aici). Ești liber să modifici și să amesteci ce găsești acolo.

Dacă ai o imagine pe care vrei să o împărtășești cu comunitatea, you are welcome.

Detalii la http://blogs.msdn.com/b/interoperability/archive/2013/01/09/getting-started-with-vm-depot.aspx și, bineînțeles la http://vmdepot.msopentech.com/.

4 gânduri despre &8222;Depozitul de VM-uri open source pentru Windows Azure&8221;

  1. Asta e pestera lui Ali Baba… Deja functia de Create from Gallery (si pentru VM-uri, si pentru web site-uri) era un imens pas inainte – am crezut ca nu vad bine cand am vazut diversitatea de „marfa din galantar” – dar ce e aici este, well, whoaaa… Am sa imi actualizez articolul despre „norisori” de pe scribd (http://www.scribd.com/doc/118699188/Clouds) in consecinta!

  2. Pingback: JulianDev.ro » VM-uri open source pentru Windows Azure

  3. Pingback: Depozitul de VM-uri open source pentru Windows Azure | Zoli Herczeg | Bursa Transporturilor de Marfuri Romania

Comentariile nu sunt permise.