Windows Azure tech&business camp, Timișoara 27mar, Cluj 02apr, Iași 04apr

Vă invit la o serie de seminarii lejere pe teme de aplicații, siteuri și servicii în cloud pe platforma Windows Azure. Din experiența anilor trecuți, ne-am dat seama că e nevoie și de discuții tehnice dar și de discuții de business. Agenda pe care o propunem este una mixtă, structurată în două părți de câte 2 ore, dar suntem deschiși să o adaptăm în funcție de audiența de la fața locului:

  1. Noutăți tehnologice în platforma de cloud Windows Azure. O trecere în revistă a facilităților și a modului de lucru cu ele.
  2. Business-ul în cloud. Scenarii de succes (exemple și studii de caz), calculul costurilor, exemple de monetizare, stabilirea prețurilor, încrederea în cloud și cum poate ajuta Microsoft.

Coach: Zoli Herczeg, BDM – Apps, Microsoft România
Locații și program:

Windows Azure tech&business camp

PS: Pentru subiectele de business, ne-am inspirat din cele care au fost cele mai populare în discuțiile din toamna trecută.
PPS: Nu vă speriați! Pentru București vom organiza două sesiuni separate, mai laborioase, de câte o zi, unul de business cu trainer extern (Consalta revine în București în 09 aprilie) și unul tehnic cu trainer din comunitate (hands-on cu Andrei Ignat în 27 aprilie). Revin cu detalii în curând.

Update: workshop-ul cu David Balizic de la Consalta din 09 aprilie va fi unul restrâns,
iar invitațiile vor merge doar către partenerii care au deja servicii în Windows Azure. Dacă credeți că ar trebui să fiți printre invitați, vă rog să îmi spuneți și să motivați de ce. Pentru a nu priva Bucureștiul de un business camp deschis, imediat după sesiunea tehnică din 27 aprilie cu înscrieri la http://sdrv.ms/WxOQSc, vom organiza o discuție de business cu înscrieri la http://sdrv.ms/14iBe1N.

3 gânduri despre &8222;Windows Azure tech&business camp, Timișoara 27mar, Cluj 02apr, Iași 04apr&8221;

  1. Pingback: Windows Azure tech&business camp, București, 27 aprilie | Zoli Herczeg

  2. Pingback: Global Windows Azure Bootcamp, 27 aprilie | Zoli Herczeg

  3. Pingback: Săptămâna asta ne vedem la Cluj și Iași | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.