Folositi Dynamics CRM?

Utilizare: Știați că dacă sunteți parteneri Microsoft, puteți folosi Dynamics CRM? Chiar și la nivelul Registered Member (prin Microsoft Action Pack). Detalii la https://partner.microsoft.com/romania/partner?countrycode=ro-ro.

Training: Știați că dacă sunteți parteneri Microsoft, aveți acces la zeci de cursuri online despre Dynamics CRM prin Partner Learning Center? Detalii la https://partner.microsoft.com/romania/40013459.

Dezvoltare: Știați că dacă sunteți firmă de soft, puteți dezvolta soluții de business peste platforma Dynamics CRM prin personalizarea entităților și interfeței, prin crearea de plug-in-uri și pachete de soluții custom, sau prin integrarea serviciului web din platforma Dynamics CRM cu aplicațiile voastre de business? Știați că puteți astfel să creați soluții de business tradiționale (on-premises) sau hostate pe net (SaaS)? Pentru a acoperi aceste scenarii, parcurgeți materialele cursului ”Dynamics CRM for ISVspublicate pe ITBoard. Pentru a reproduce laboratoarele practice, descărcați mașina virtuală de aici, copiați arhiva labs în mașina virtuală și urmăriți instrucțiunile din pdf.

Perfecționare: Știați deja? Atunci vă propun să participați la Business Action Virtual Tour, unde veți putea învăța despre integrarea Dynamics CRM cu SharePoint sau cu Office, despre crearea de interfețe pentru Dynamics CRM cu Silverlight sau cu Windows Presentation Foundation, și despre dezvoltarea de servicii pe Azure Services Platform pentru a suporta scenarii de SaaS sau S+S cu Dynamics CRM. Înscrieți-vă mai jos la cele patru webcasturi live:

Microsoft Dynamics CRM Business Action Virtual Tour

27 aprilie, ora 11:00 12:00 – Line-of-Business Application Framework

28 aprilie, ora 11:00 12:00 – Compelling Experiences (n.z. Silverlight, WPF)

29 aprilie, ora 11:00 12:00 – Familiar Skills (n.z. Office, SharePoint)

30 aprilie, ora 11:00 12:00 – Power of Choice (n.z. Azure)

Dacă vă convine mai mult seara, puteți urmări webcasturile pentru America de Nord (27, 28, 29, 30). Cele pentru Asia nu le mai pun fiindcă sunt în zori.

Enjoy!

Filed under: Office, ISVs, S+S , SharePoint, Silverlight, WPF, SaaS, Training, Azure, Webcast, Dynamics CRM

# Dynamics CRM – Business Action Virtual Tour

Monday, April 27, 2009 9:26 AM by Weblogul lui Zoli

Nu uitați de seria de webcasturi live din perioada 27-30 aprilie (în fiecare zi de la ora 11:00), dedicate