Todi și Manu la IronMan 70.3 din Elveția

IronMan 70.3 Rapperswil-Jona SwitzerlandDa, și concurează azi, 6 iunie. E vorba de colegii mei Todi Pruteanu și Emanuel Ceciu. Stați liniștiți, nu s-a schimbat mare lucru la ei dpdv fizic: sunt tot de categorie super grea :), însă tot respectul pentru voință. Pentru noi, muritorii, este o mare realizare să terminăm o astfel de cursă de triatlon (1,9km înot + 90km bicicletă + 21km alergare = 70,3 mile).

Baftă Todi, baftă Manu!
Puteți să-i urmăriți la http://70.3ironman.ch/en/ cu rezultatele live pe http://www.ironman.com/.

Update:  Manu e out (a depășit limita de 1h10min de la înot).
Todi e în grafic: a facut 52min la înot și 1h55min după prima jumătate de bicicletă. Dacă păstrează ritmul ăsta, va schimba de la biclă la alergare sub 5h și îi mai rămân cca 2h30min să termine cursa. Hai, că se poate!

Update2: M-a sunat Manu să-mi spună că l-au lăsat să schimbe între înot și biclă, însă i s-a stricat bicla pe traseu. Ghinion.  Între timp, Todi a terminat proba de bicicletă și a pornit după exact 5h în ultima probă, cea de alergare pe distanța de 21km, adică semimaraton. Să-l vedem pe Todi cu ce timp ajunge la prima jumătate de alergat…

Update3: Todi întoarce după prima jumătate de semimaraton după 1h30min, mult, mult prea încet (8min39sec pe km) pentru a termina în timpul limită de 7h30min…

Update4: Se pare că timpul limită este un ghid nu o regulă, așa că Todi termină în 7h57min, cu cca un sfert de oră mai bine decât anul trecut în Austria. Bravo!

Todi Pruteanu la Ironman 70.3 Switzerland

Update5: Al treilea concurent din România, Tiberiu Muntean a terminat în 5h34min.

PS: Marius Milescu, colegul nostru de la GTSC a terminat ieri semimaratonul din Băile Tușnad pe locul 61.

3 gânduri despre &8222;Todi și Manu la IronMan 70.3 din Elveția&8221;

 1. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

 2. Pingback: Todi și Manu la IronMan 70.3 Austria St Pölten | Zoli Herczeg

 3. Pingback: Colegi de fier la IronMan 70.3 Wiesbaden | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.