Kinectomania

KinectDa, mi-am luat Kinect. Iar de atunci toată familia e înnebunită. Este foarte foarte foarte cool! Înainte să vă cumpăraţi, faceţi loc în faţa televizorului (3x3m) şi începeţi să mergeţi la alergat/sală fiindcă jocurile sunt al naibii de solicitante. Am colegi care spun că le ajung 2x2m dar la mine senzorul stă pe boxa de pe comodă, iar comoda e înaltă. Probabil din cauza asta mă obligă să mă dau mai în spate. Practic, dacă te apropii prea mult de senzor, atunci te pierde. Voi mai face nişte teste să cobor senzorul mai jos. Spaţiu vă trebuie şi pe lăţime, dacă vreţi să vă jucaţi mai mult de două persoane, fără să vă daţi coate în gură.

Kinect

Teoretic în spaţiul de cca 1m din faţa senzorului – adică între senzor şi spaţiul jucătorilor – se poate “parca” măsuţa din sufragerie, cu condiţia ca senzorul să “vadă” peste ea. Nu faceţi asta dacă vreţi să jucaţi fotbal cu Kinect Sports… eu am păţit-o :). La fel, e bine să nu aveţi corpuri de iluminat deasupra spaţiului jucătorilor dacă vreţi să jucaţi volei cu Kinect Sports sau orice alt joc cu sărituri… am păţit-o şi pe asta :). Acum vă puteţi imagina cam cât spaţiu vă trebuie pentru a face astfel de mişcări în siguranţă. Gata, mă duc să mai bag un bowling cu fiică-mea înainte de culcare.

7 gânduri despre &8222;Kinectomania&8221;

 1. Trebuie sa fie foarte misto, noi ne agitam cu Wii, care pe motiv de controlere si nunchuk este chiar periculos, mezina familiei a fost odata victima colaterala intr-un meci de tenis 🙂

 2. Zoli, Am vazut Kinect la TechEd. Am avut si curiozitatea de a intreba mai mult. Ce sa zic, pare un produs fain, dar personal nu am fost tocmai multumit de jocurile existente. Ma refer la ce am vazut eu: popice, box si tenis de masa. Cel putin la tenis de masa mi se parea super-super haios sa dai cu palma goala. Plus ca e extrem de ciudat sa joci jocuri de finete pe astfel de dispozitive.

  In schimb mi-au placut extrem de mult demonstratiile de fitness-yoga si jocul cu spartul caramizilor.

  Poti sa ne spui daca ai luat produsul din Romania sau l-ai primit cadou de la job?

 3. Am pus un comentariu mai lung si nu a aparut 😦
  Vroiam sa spun ca am vazut si eu aparatul la TechEd. E fain, dar sunt si jocuri ciudate! Ma refer la jocul de tenis de masa in special.
  Cel mai fain joc mi s-a parut cel cu spart caramizi. Te pune la treaba 🙂
  Apoi foarte faina mi s-a parut idea instructorului de fitness/yoga.

  Intrebare: Ai luat aparatul de la noi sau l-ai primit de la job?

 4. @Vit, da, poartă ochelari.
  @Valy, nu am moderare, dar s-a agăţat ca spam. Într-adevăr, sunt curios şi eu cum merg jocurile de fineţe. L-am luat de la emag, dar primul lor transport s-a dus pe precomenzi. Cică mai primesc la sfârşit de noiembrie.

Comentariile nu sunt permise.