Tremend despre dezvoltarea pe Windows Phone

Ioan Cocan a scris aici despre cum e dezvoltarea pe Windows Phone, din perspectiva unora care au experiență cu iPhone/Android/Blackberry. Reciclez câteva fraze generoase:

For an experienced Microsoft developer the development and debugging are easy, the learning curve is quite small. Compared to the other platforms we found it very easy to develop and submit to Marketplace. We received very informative feedback from the testing team (seeing the level of feedback we assume at least some tests are manual) and after some small fixes it was up in the Marketplace.

Reamintesc că dezvoltatorii din România trebuie să-și publice aplicațiile în marketplace prin Global Publisher-ul http://AppaMarket.com.
Detalii la http://www.microsoft.com/romania/noutati/appamarket.aspx.

4 gânduri despre &8222;Tremend despre dezvoltarea pe Windows Phone&8221;

  1. Nice, da’ acolo e vorba de o .. carte (cu functii de search si bookmarks), normal ca a fost usor 🙂 .. (is curios care o fi fost dificultatea sa o publice pe Android sau iPhone..)

  2. O intrebare: nu pot debloca un telefon in developer mode decat daca am un cont platit, chiar daca nu vreau sa public pe marketplace?

  3. De fapt sunt 65 de lire care pot fi folosite pt diverse servicii inclusiv deblocarea telefonului, dar pt asta ei vor acces remote pe computerul meu lucru ce nu imi convine. O sa apelez la prietenii de peste hotare 🙂 Sper ca daca contul este inregistrat in US, aplicatia de debloare a telefonului nu comenteaza ca deblocarea se face in Romania.

Comentariile nu sunt permise.