Ai servere? Atunci poți să-ți faci Windows Azure-ul tău

Windows Azure Pack este softul nostru din datacenterele Windows Azure, tuns și frezat, pe care puteți să-l puneți în datacenterul vostru și să livrați servicii de website-uri, vm-uri, vpn-uri, service bus și baze de date SQL Server și MySQL către clienții voștri folosind aceeași experiență de portal și management API pe care o au în Windows Azure. O coacem de mult pe asta. Încă de pe vremea când am lansat serviciile de infrastructură în Windows Azure era în plan să vă oferim și vouă harnașamentul. Acum e gata. Dacă mai țineți minte, proiectul ăsta a început sub numele de Azure Services pentru hosteri.

This is BIG! Ieri scriam de versiunile noi de Windows însă asta le depășește. Dacă vreți să vedeți Windows Azure Pack în acțiune, puteți să îl încercați pe o singură mașină. Detalii la http://www.microsoft.com/en-us/server-cloud/products/windows-azure-pack/.

imageimage

5 gânduri despre &8222;Ai servere? Atunci poți să-ți faci Windows Azure-ul tău&8221;

  1. Eu am o neclaritea despre serverele create pe windows.
    Am o aplicatie care ruleaza non stop, in functie de lista pe care i-o dau insa consuma si putin la resurse, in jur de 12 mb din ram.
    Are nevoie de net framework si visual c, este o problema ,functioneaza ok sau e ceva prea complicat?
    Asemeni sunt curios daca sunt permise un numar anume de aplicatii daca acestea consuma putin.

    • Mărturisesc că nu pre înțeleg, dar dacă te referi la Windows Azure, nu văd nici o problemă și da, sunt permise aplicații cu consum redus. De fapt asta e frumusețea în cloud că poți consuma puțin când nu ai nevoie de mai mult.

  2. Pingback: Despre Windows Azure Pack | Zoli Herczeg

Comentariile nu sunt permise.